Skip to main content

Kenapa ani memilih untuk berbusiness Shaklee?


Dan sebenarnya ramai yang ajak ani beralih arah

Baru kejap tadi pun sama

Tapi, hati setia dengan Shaklee

Ani Dan Business Shaklee


Ani Dan Business Shaklee

Ani join Shaklee, ani memang nak berbusiness. Tiada niat lain cumanya kes ani berbeza, dengan tak kenal, tak pernah makan pun, tapi DIA tunjuk, ani terus buat business ni (aci redah)

Satu yang ani suka dengan business ni adalah group ani. Alhamdulillah, ani beruntung ani dalam group yang ajar business secara jujur dan telus plus bukan kejar dunia semata tapi nak akhirat jugak!

Business ni tak didik untuk sorang-sorang bergerak taw, business ni kena ramai-ramai berjaya. Tiada istilah upline goyang kaki anak buah kerja bagai nak rak! Takde! Business ni business sendiri, yang tak berusaha tak dapatlah walaupun dia di atas

Best jugak, business ni modalnya rendah. Tak sampai RM100 pun plus produk dah sah sah berkualiti, siap ada saintis and Landmark Study. Landmark study ni tentukan vitamin ni elok dan baik tak untuk diambil dalam masa jangka pendek dan juga jangka masa panjang

Cuma tinggal usaha dan berdoa

Apa Yang Shaklee Beri?


  • Cash
Tunai bonus, leadership dan sebagainya. Unlimited. Siapa berusaha dia dapat. Terpulang pada diri sendiri. Nak lebih, perlu berusaha lebih, dan yakin dengan NYA

  • Car
Shaklee tak bagi car taw. Dia bagi car bonus (cash) min RM XXXX. Duit tu terpulang nak buat apa, nak bagi mak ayah, bayar duit kereta,terpulang pada diri sendiri

  • Convention
Convention ada dalam Negara dan Luar Negara. Pastinya percutian ditanggung semua oleh Shaklee termasuklah bagasi dan duit poket. Jalan FREE, dapat duit poket lagi! seronok kan! (tertakluk kepada terma dan syarat)

Perbezaan Shaklee

  • Perniagaan berasaskan produk
  • Sistem halal
  • Upline dan downline sama-sama bekerja 

Semoga Bermanfaat! :)


Daftar Ahli Shaklee Untuk Makan Sendiri Bagi Penjimatan Berganda


Dengan keberkesanan produk dan kualiti yang terjamin, Saya memerlukan Pengedar bagi setiap pelusuk negeri.

Hubungi saya, Ani Haryani 014-7222642 jika berminat untuk menjadi Pengedar. Kehadiran Anda amatlah dialukan.

Pengedar Shaklee Kuala Lumpur : Ani Haryani
sms/whatsapp : 014-7222642
fb@Instagram : LuvHaryani
Shaklee ID : 1073895

"Do What You Love"

Comments

Popular posts from this blog

Posisi Dalam Permainan Bola Jaring

Ani pernah main Bola Jaring, teman kawan main erti kata lain mula-mula main belasah huhu
Seriously, Permainan Bola Jaring tak sama dengan Permainan Bola Keranjang
Ada posisinya juga ada peraturan nya sendiri 
Di situlah permulaan  mengenali Bola Jaring :)
Posisi Dalam Permainan Bola Jaring

comel kan? hehe. Shoot! :D
Posisi PemainSatu pasukan mempunyai 7 pemain utama dan 3 orang simpanan. Tugas lain-lain setiap seorang :)
Goal Keeper (GK)Goal Keeper atau di kenali sebagai Penjaga Gol. GK perlu menjaga kawasan jaringan dan menghalang penyerang pihak lawan berada di dalam kawasan jaringan. GK boleh keluar masuk di kawasan gol.Untuk GK, GK perlu bekerjasama dengan GD (Goal Defence) 
Goal Defence (GD)Dia adalah pertahanan untuk gol.Tugas Utama GD adalah menghalang penyerang dari membuat jaringan. GD boleh menerima hantaran tengah dan menghalang hantaran atau mengawal pemain dalam sama ada di kawasan tengah mahupun kawasan gol. GD perlu menjaga GA (Goal Attack) pihak lawan sama ada di kawasan gol,…

Makna Lagu Mirai e Nyanyian Kiroro Dalam Bahasa Melayu

Al kisahnya begini, tengah blogwalking ternyanyi lagu Mira e Eh!!! hehe
 Lagu ni sangat popular satu ketika dulu kan, 
Jadi layankan jelah hehe :)
Makna Lagu Mirai e Dalam Bahasa Melayu

Hora, asi moto wo mite goran Ayo, lihatlah langkah kakimu
Korega anata no ayumu michi Itulah jalan hidupmu
Hora, mae mo mite goran Ayo, lihat juga ke depan
Arega anato no mirai Di sanalah masa depanmu
Haha ga kureta takusan no yasashisa Begitu banyaknya kasih sayang yang telah Ibu berikan
Ai wo idaite ayumeto furikaesita Dengan cintamu aku mengerti kehidupan yang silih berganti
Ano toki wa mada osanakute iminado siranai Saat itu aku terlalu kecil untuk mengerti semua
Sonna watashi no te wo nigiri Isyoni ayunde kita Ibu membimbingku selalu menjalani masa depan
Yume wa itsumo sora takaku aru kara Cita-cita yang tinggi setinggi langit
Todokanakute kowai ne dakedo oi suzukeruno Bila tak tercapai memang menyedihkan, namun jangan berhenti berharap
Jibun no sutori dakara koso akira metakunai Tentukan langkah dan masa depanmu, jangan…

Makanan Yang Membantu Mempercepatkan Pengaliran Haid

Wanita atau para gadis pasti risau apabila haid nya datangnya lambat.
Paling tak digemari apabila haid lambat, dan datangnya dengan senggugut. Sangat Memeritkan!
Apakah puncanya dan makanan yang membantu dalam pengaliran haid?
Punca Haid Datang Lambat
Tekanan Tekanan mental juga satu punca yang mempengaruhi jumlah hormone (GnRH) yang boleh mengganggu ovulasi dan seterusnya menghentikan atau melambatkan pengeluaran haid
Perubahan Dalam JadualKebiasaannya ini berlaku apabila kerap bertukar syif dan tidak mempunyai kitaran yang teratur yang boleh mengganggu sistem badan seterusnya mengganggu kitaran haid.
Berat Badan BerlebihanBerat badan berlebihan mengganggu keseimbangan hormon estrogen dalam badan. Kebanyakan haid wanita dan kesuburan akan kembali normal jika berat badan menurun.
Ubat Pencegahan KehamilanPengambilan pil perancang, suntikan mahupun ubat boleh menyebabkan perubahan hormon dalam badan yang boleh mengganggu kitaran haid. Apabila seseorang berhenti daripada penggunaan ubat penceg…