Kenapa ani memilih untuk berbusiness Shaklee?


Dan sebenarnya ramai yang ajak ani beralih arah

Baru kejap tadi pun sama

Tapi, hati setia dengan Shaklee

Ani Dan Business Shaklee


Ani Dan Business Shaklee

Ani join Shaklee, ani memang nak berbusiness. Tiada niat lain cumanya kes ani berbeza, dengan tak kenal, tak pernah makan pun, tapi DIA tunjuk, ani terus buat business ni (aci redah)

Satu yang ani suka dengan business ni adalah group ani. Alhamdulillah, ani beruntung ani dalam group yang ajar business secara jujur dan telus plus bukan kejar dunia semata tapi nak akhirat jugak!

Business ni tak didik untuk sorang-sorang bergerak taw, business ni kena ramai-ramai berjaya. Tiada istilah upline goyang kaki anak buah kerja bagai nak rak! Takde! Business ni business sendiri, yang tak berusaha tak dapatlah walaupun dia di atas

Best jugak, business ni modalnya rendah. Tak sampai RM100 pun plus produk dah sah sah berkualiti, siap ada saintis and Landmark Study. Landmark study ni tentukan vitamin ni elok dan baik tak untuk diambil dalam masa jangka pendek dan juga jangka masa panjang

Cuma tinggal usaha dan berdoa

Apa Yang Shaklee Beri?


  • Cash
Tunai bonus, leadership dan sebagainya. Unlimited. Siapa berusaha dia dapat. Terpulang pada diri sendiri. Nak lebih, perlu berusaha lebih, dan yakin dengan NYA

  • Car
Shaklee tak bagi car taw. Dia bagi car bonus (cash) min RM XXXX. Duit tu terpulang nak buat apa, nak bagi mak ayah, bayar duit kereta,terpulang pada diri sendiri

  • Convention
Convention ada dalam Negara dan Luar Negara. Pastinya percutian ditanggung semua oleh Shaklee termasuklah bagasi dan duit poket. Jalan FREE, dapat duit poket lagi! seronok kan! (tertakluk kepada terma dan syarat)

Perbezaan Shaklee

  • Perniagaan berasaskan produk
  • Sistem halal
  • Upline dan downline sama-sama bekerja 

Semoga Bermanfaat! :)


Daftar Ahli Shaklee Untuk Makan Sendiri Bagi Penjimatan Berganda


Dengan keberkesanan produk dan kualiti yang terjamin, Saya memerlukan Pengedar bagi setiap pelusuk negeri.

Hubungi saya, Ani Haryani 014-7222642 jika berminat untuk menjadi Pengedar. Kehadiran Anda amatlah dialukan.

Pengedar Shaklee Kuala Lumpur : Ani Haryani
sms/whatsapp : 014-7222642
fb@Instagram : LuvHaryani
Shaklee ID : 1073895

"Do What You Love"

Comments

Popular posts from this blog

Posisi Dalam Permainan Bola Jaring

Makna Lagu Mirai e Nyanyian Kiroro Dalam Bahasa Melayu

Makanan Yang Membantu Mempercepatkan Pengaliran Haid