Skip to main content

Vitamin C & Vitamin E : Promosi June 2015


Ani sangat teruja dengan Promosi June 2015

melting~~~~

Sebab Promosi nya adalah : Vitamin C & Vitamin E Yeay! :D

Terujanya Vitamin C !!!!!!


Tahu tak?  Pernah tahun lepas sebulan setengah Vitamin C takde stok. Bayangkan, Hari ni dapat taw ada, esok Ani pergi branch, habis huhu (sadis)! Bagai si gadis menunggu putera idamannya muncul di hatinya (wah! gitu ayat hehe) 


Bagi sesiapa yang pernah terjebak dengan saat menunggu, pasti taw betapa bernilainya Vitamin C ni. :D

Penangan Vitamin C Shaklee

 7 botol Vitamin C Shaklee

Cerita Ani Tentang Vitamin C & Vitamin E


Ani memakai kedua-duanya sekali. Bukan sahaja Ani, habis semua ahli keluarga Ani (perempuan) memang  memakainya hehe

Ani suka ambil Vitamin C sebab dia adalah kolagen murah! Vitamin E pula untuk sunblock semulajadi. Sunblock Ani bila travel Vitamin E la :D

Kelebihan Vitamin C Shaklee

  • Merangsang penghasilan kolagen dari dalam kulit
  • Menegangkan kulit muka
  • Mengecutkan jerawat
  • Mencerahkan muka
  • Menyegarkan wajah
  • Meningkatkan imun tubuh
  • Membantu dari terkena selsema batuk

Kelebihan Vitamin E Shaklee

  • Membantu memudarkan parut
  • Melawan kesan penuaan
  • Mencegah kanser payudara dan prostat
  • Meningkatkan kesuburan lelaki dan wanita
  • Vitamin cinta bagi suami isteri
  • Meningkatkan kualiti dan kuantiti sperma

Keunikan Vitamin C Shaklee

  1. Kerana Vitamin C nya dari ekstrak jagung
  2. 1 tablet Vitamin C = makan 7 1/2 buah oren
  3. Vitamin C nya perlepasan jam demi jam , jadi ianya tidak membazir dan dibuang terus
  4. Boleh di buat sebagai masker
  5. 1 botol Vitamin C tahan makan 6 bulan

Keunikan Vitamin E Shaklee

  • Vitamin E mengandungi ekstrak biji anggur untuk membantu mengatasi masalah kanser serta awet muda
  • Ia mengandungi Selenium bagi memberikan penyerapan yang optimum
  • Boleh dibuat sebagai masker dan diletakkan pada kulit bermasalah
  • 1 botol tahan makan selama 4 bulan

Promosi Vitamin C & Vitamin E Shaklee

Promosi Jun Vitamin C & Vitamin E


Lebih Jimat Jika Anda Menjadi Ahli Shaklee


Jadi Ahli Shaklee


Berminat dengan rangkaian produk Shaklee?


Pesan Sekarang

atau


sms/whatsapp : 014-7222642
Shaklee ID : 1073895
pm di fb : Ani Haryani @Luvsupplements
fb @ Instagram : Luvsupplements

"keriangan berShaklee dikongsi bersama"

Comments

  1. Replies
    1. Puteri, tak nak jadi macam dulu kena tunggu tak sanggup hehe :D

      Delete
  2. terima kasih sharing... vitamin C boleh merendahkan kadar bahan kimia dalam badan yg menyebabkan otak menjadi lemah... saya amalkan setiap hari dengan dose 500gm

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama-sama, betul. Di samping tu elok juga untuk elak selsema dan penting untuk kulit. :D

      Delete
  3. sudah semestinya saya amat menyukai vitamin c..

    ReplyDelete
  4. Wahhh laris laku habis vitamin ni ekk..ohhh penungguan tu satu penyiksaan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Menunggu memang satu penyiksaan, sadis huhu

      Delete
  5. Replies
    1. Untung :D, hari ni Shaklee announce lagi ada promosi Collagen hingga 31.12.14
      melting :D

      Betul, Vitamin Shaklee bagus untuk kesihatan :D

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Posisi Dalam Permainan Bola Jaring

Ani pernah main Bola Jaring, teman kawan main erti kata lain mula-mula main belasah huhu
Seriously, Permainan Bola Jaring tak sama dengan Permainan Bola Keranjang
Ada posisinya juga ada peraturan nya sendiri 
Di situlah permulaan  mengenali Bola Jaring :)
Posisi Dalam Permainan Bola Jaring

comel kan? hehe. Shoot! :D
Posisi PemainSatu pasukan mempunyai 7 pemain utama dan 3 orang simpanan. Tugas lain-lain setiap seorang :)
Goal Keeper (GK)Goal Keeper atau di kenali sebagai Penjaga Gol. GK perlu menjaga kawasan jaringan dan menghalang penyerang pihak lawan berada di dalam kawasan jaringan. GK boleh keluar masuk di kawasan gol.Untuk GK, GK perlu bekerjasama dengan GD (Goal Defence) 
Goal Defence (GD)Dia adalah pertahanan untuk gol.Tugas Utama GD adalah menghalang penyerang dari membuat jaringan. GD boleh menerima hantaran tengah dan menghalang hantaran atau mengawal pemain dalam sama ada di kawasan tengah mahupun kawasan gol. GD perlu menjaga GA (Goal Attack) pihak lawan sama ada di kawasan gol,…

Makna Lagu Mirai e Nyanyian Kiroro Dalam Bahasa Melayu

Al kisahnya begini, tengah blogwalking ternyanyi lagu Mira e Eh!!! hehe
 Lagu ni sangat popular satu ketika dulu kan, 
Jadi layankan jelah hehe :)
Makna Lagu Mirai e Dalam Bahasa Melayu

Hora, asi moto wo mite goran Ayo, lihatlah langkah kakimu
Korega anata no ayumu michi Itulah jalan hidupmu
Hora, mae mo mite goran Ayo, lihat juga ke depan
Arega anato no mirai Di sanalah masa depanmu
Haha ga kureta takusan no yasashisa Begitu banyaknya kasih sayang yang telah Ibu berikan
Ai wo idaite ayumeto furikaesita Dengan cintamu aku mengerti kehidupan yang silih berganti
Ano toki wa mada osanakute iminado siranai Saat itu aku terlalu kecil untuk mengerti semua
Sonna watashi no te wo nigiri Isyoni ayunde kita Ibu membimbingku selalu menjalani masa depan
Yume wa itsumo sora takaku aru kara Cita-cita yang tinggi setinggi langit
Todokanakute kowai ne dakedo oi suzukeruno Bila tak tercapai memang menyedihkan, namun jangan berhenti berharap
Jibun no sutori dakara koso akira metakunai Tentukan langkah dan masa depanmu, jangan…

Makanan Yang Membantu Mempercepatkan Pengaliran Haid

Wanita atau para gadis pasti risau apabila haid nya datangnya lambat.
Paling tak digemari apabila haid lambat, dan datangnya dengan senggugut. Sangat Memeritkan!
Apakah puncanya dan makanan yang membantu dalam pengaliran haid?
Punca Haid Datang Lambat
Tekanan Tekanan mental juga satu punca yang mempengaruhi jumlah hormone (GnRH) yang boleh mengganggu ovulasi dan seterusnya menghentikan atau melambatkan pengeluaran haid
Perubahan Dalam JadualKebiasaannya ini berlaku apabila kerap bertukar syif dan tidak mempunyai kitaran yang teratur yang boleh mengganggu sistem badan seterusnya mengganggu kitaran haid.
Berat Badan BerlebihanBerat badan berlebihan mengganggu keseimbangan hormon estrogen dalam badan. Kebanyakan haid wanita dan kesuburan akan kembali normal jika berat badan menurun.
Ubat Pencegahan KehamilanPengambilan pil perancang, suntikan mahupun ubat boleh menyebabkan perubahan hormon dalam badan yang boleh mengganggu kitaran haid. Apabila seseorang berhenti daripada penggunaan ubat penceg…