Skip to main content

Penting : Penghentian Jualan Collagen Bermula 01 Januari 2015


Menunggu adalah satu penyiksaan

Lagi-lagi jika ianya adalah produk "kesayangan" .

Ala :,(

Penghentian Jualan Collagen Powder Bermula 01 Januari 2015


Terperanjat Pengumuman Collagen


Shaklee : "Due to Product Registration guideline change, Collagen will be unavailable for sale after Dec14' pending registration which takes 9-12 month . Hence, Shaklee is offering a special Buy 3 Free 1 promo now to support our valued distributors with sufficient products till product registration is achieved"


Collagen Powder


Tenangkan diri. Ceritanya begini.

Shaklee mengambil masa sedikit antara 9 hingga 12 bulan bagi mendapatkan  tempoh pendaftaran dan permohonan lesen baru . Ini kerana Shaklee memberi formulasi baru terhadap Collagen Powder Shaklee nya! :D

Selepas ini pasti Collagen Shaklee lebih TIP TOP. Wow! :D

Jadi penggemar Collagen Shaklee, Jangan sedih. 

Shaklee membuat promosi untuk anda sehingga 31 Disember 2014. 

Beli 3 Collagen Percuma 1.

Jangan lepaskan peluang. Beli terus untuk 1 tahun.

Tak terigau-igau kemudian hari :)


Lebih Jimat Lagi Jika Anda Menjadi Ahli Shaklee

+ Beli 3 Collagen Free 1
+ Free Membership
+ Cash Back Next Month 

Beli sambil dapat pulangan duit :D

 Jom Jadi Ahli Shaklee



Nak Order Terus Collagen Shaklee?



Pesan Sekarang

atau

sms/whatsapp : 014-7222642
Shaklee ID : 1073895
pm di fb : Ani Haryani @ Luvsupplements
fb@Instagram : Luvsupplements


"keriangan berShaklee di kongsi bersama"

Comments

  1. menarik tu...siap ada cash back lagi :)

    ReplyDelete
  2. pada pelanggan harat tunggulah ya.amin.heeee...sesak nunggu lagu ni heee..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul. Menunggu adalah satu penyeksaan

      Delete
  3. penggemar dan peminat mesti tak sabar menunggu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kena grab cepat sebelum habis December :)

      Delete
  4. gitu rupanya. ingatkan sebab kena tadi. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fyna, suspend untuk mereka yang sukakan collagen shaklee ;D

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Posisi Dalam Permainan Bola Jaring

Ani pernah main Bola Jaring, teman kawan main erti kata lain mula-mula main belasah huhu
Seriously, Permainan Bola Jaring tak sama dengan Permainan Bola Keranjang
Ada posisinya juga ada peraturan nya sendiri 
Di situlah permulaan  mengenali Bola Jaring :)
Posisi Dalam Permainan Bola Jaring

comel kan? hehe. Shoot! :D
Posisi PemainSatu pasukan mempunyai 7 pemain utama dan 3 orang simpanan. Tugas lain-lain setiap seorang :)
Goal Keeper (GK)Goal Keeper atau di kenali sebagai Penjaga Gol. GK perlu menjaga kawasan jaringan dan menghalang penyerang pihak lawan berada di dalam kawasan jaringan. GK boleh keluar masuk di kawasan gol.Untuk GK, GK perlu bekerjasama dengan GD (Goal Defence) 
Goal Defence (GD)Dia adalah pertahanan untuk gol.Tugas Utama GD adalah menghalang penyerang dari membuat jaringan. GD boleh menerima hantaran tengah dan menghalang hantaran atau mengawal pemain dalam sama ada di kawasan tengah mahupun kawasan gol. GD perlu menjaga GA (Goal Attack) pihak lawan sama ada di kawasan gol,…

Makna Lagu Mirai e Nyanyian Kiroro Dalam Bahasa Melayu

Al kisahnya begini, tengah blogwalking ternyanyi lagu Mira e Eh!!! hehe
 Lagu ni sangat popular satu ketika dulu kan, 
Jadi layankan jelah hehe :)
Makna Lagu Mirai e Dalam Bahasa Melayu

Hora, asi moto wo mite goran Ayo, lihatlah langkah kakimu
Korega anata no ayumu michi Itulah jalan hidupmu
Hora, mae mo mite goran Ayo, lihat juga ke depan
Arega anato no mirai Di sanalah masa depanmu
Haha ga kureta takusan no yasashisa Begitu banyaknya kasih sayang yang telah Ibu berikan
Ai wo idaite ayumeto furikaesita Dengan cintamu aku mengerti kehidupan yang silih berganti
Ano toki wa mada osanakute iminado siranai Saat itu aku terlalu kecil untuk mengerti semua
Sonna watashi no te wo nigiri Isyoni ayunde kita Ibu membimbingku selalu menjalani masa depan
Yume wa itsumo sora takaku aru kara Cita-cita yang tinggi setinggi langit
Todokanakute kowai ne dakedo oi suzukeruno Bila tak tercapai memang menyedihkan, namun jangan berhenti berharap
Jibun no sutori dakara koso akira metakunai Tentukan langkah dan masa depanmu, jangan…

Makanan Yang Membantu Mempercepatkan Pengaliran Haid

Wanita atau para gadis pasti risau apabila haid nya datangnya lambat.
Paling tak digemari apabila haid lambat, dan datangnya dengan senggugut. Sangat Memeritkan!
Apakah puncanya dan makanan yang membantu dalam pengaliran haid?
Punca Haid Datang Lambat
Tekanan Tekanan mental juga satu punca yang mempengaruhi jumlah hormone (GnRH) yang boleh mengganggu ovulasi dan seterusnya menghentikan atau melambatkan pengeluaran haid
Perubahan Dalam JadualKebiasaannya ini berlaku apabila kerap bertukar syif dan tidak mempunyai kitaran yang teratur yang boleh mengganggu sistem badan seterusnya mengganggu kitaran haid.
Berat Badan BerlebihanBerat badan berlebihan mengganggu keseimbangan hormon estrogen dalam badan. Kebanyakan haid wanita dan kesuburan akan kembali normal jika berat badan menurun.
Ubat Pencegahan KehamilanPengambilan pil perancang, suntikan mahupun ubat boleh menyebabkan perubahan hormon dalam badan yang boleh mengganggu kitaran haid. Apabila seseorang berhenti daripada penggunaan ubat penceg…