Testimoni Vivix Shaklee :)

Assalamualaikum

Sedang promosi Beli 6 Percuma 1 Vivix Shaklee Januari 2015 , di sini Ani tunjukkan testimoni Vivix :)

Untuk diri sendiri :-

Ani dulu consume Vivix bukanlah hari-hari, tapi Mama Ani yes! Dia amik hari-hari. Well, 1 sudu teh sehari je sebenarnya :) Ani dulu amik sebab bila terlalu penat dan letih ye, Ani amik! Pastu dah tak penat, tak amik . Time tu tak fallin in love lagi dengan Vivix. Kali Ini Ya! Ani betul dah jatuh hati dengan Vivix!! :D

Bagaimana boleh jatuh hati dengan Vivix?

Sebab asalnya Ani sakit gigi, gigi ani nak kena bedah sebenarnya. Senang cerita terlebih gigi dan ia memberi kesan kepada diriku. Doctor bagi ubat paracetemol untuk tahan sakit.. Erm., tak nak! Jadi Ani ambil Vivix mama sebab dah tak tahan sangat sakitnya (sebelum tunggu tarikh bedah) .Ani amik 2 hari macam tu Alhamdulillah dah tak sakit dengan izin Nya. Now, Ani seronok ambil vivix setiap hari. sangat berbaloi sebab dia betul-betul membantu dalam menjaga kesihatan keseluruhan Ani.

Yang lain, kawan Ani yang sakit gigi pun bulan puasa ni, dia amik Vivix . Alhamdulillah atas izinNya sembuh. Tak pening-pening nak buat cara lain pastu sakit balik , raung sendiri masa bulan puasa.  Tak payah. Ambil je 1 sudu teh sehari. Alhamdulillah :)

Mama, memang amik hari-hari . Sebab apa? Sebab dia tahu kesihatan dia baik dengan pengambilan Vivix. Yang penting, halal, selamat dan takde kandungan yang berbahaya yang membawa kesan kepada jangka panjang. Tiada! 

Alhamdulillah :)

Baik sekarang kita sharing testimoni lain :D





Maklumat lanjut tentang Vivix ada di sini : Perihal Vivix

Berminat dengan Vivix dan rangkaian produk Shaklee yang lain?

sms/whatsapp : 014-7222642
Shaklee ID : 1073895
pm di fb : Ani Haryani @ Luvsupplements
fb@Instagram : Luvsupplements

Disclamier : Produk ini tidak bertujuan untuk merawat dan menyembuh sebarang penyakit. Hak penyembuhan mutlak milik Allah.

No comments:

Post a Comment

Ibu Hamil Cergas Bertenaga Dengan Set Ibu Hamil Shaklee

Vitamin bukanlah ubat Vitamin bantu untuk lengkapkan nutrient yang tiada atau hilang pada tubuh Nutrisi lengkap mempengaruhi tahap ...