Skip to main content

Testimoni Vivix Shaklee :)

Assalamualaikum

Sedang promosi Beli 6 Percuma 1 Vivix Shaklee Januari 2015 , di sini Ani tunjukkan testimoni Vivix :)

Untuk diri sendiri :-

Ani dulu consume Vivix bukanlah hari-hari, tapi Mama Ani yes! Dia amik hari-hari. Well, 1 sudu teh sehari je sebenarnya :) Ani dulu amik sebab bila terlalu penat dan letih ye, Ani amik! Pastu dah tak penat, tak amik . Time tu tak fallin in love lagi dengan Vivix. Kali Ini Ya! Ani betul dah jatuh hati dengan Vivix!! :D

Bagaimana boleh jatuh hati dengan Vivix?

Sebab asalnya Ani sakit gigi, gigi ani nak kena bedah sebenarnya. Senang cerita terlebih gigi dan ia memberi kesan kepada diriku. Doctor bagi ubat paracetemol untuk tahan sakit.. Erm., tak nak! Jadi Ani ambil Vivix mama sebab dah tak tahan sangat sakitnya (sebelum tunggu tarikh bedah) .Ani amik 2 hari macam tu Alhamdulillah dah tak sakit dengan izin Nya. Now, Ani seronok ambil vivix setiap hari. sangat berbaloi sebab dia betul-betul membantu dalam menjaga kesihatan keseluruhan Ani.

Yang lain, kawan Ani yang sakit gigi pun bulan puasa ni, dia amik Vivix . Alhamdulillah atas izinNya sembuh. Tak pening-pening nak buat cara lain pastu sakit balik , raung sendiri masa bulan puasa.  Tak payah. Ambil je 1 sudu teh sehari. Alhamdulillah :)

Mama, memang amik hari-hari . Sebab apa? Sebab dia tahu kesihatan dia baik dengan pengambilan Vivix. Yang penting, halal, selamat dan takde kandungan yang berbahaya yang membawa kesan kepada jangka panjang. Tiada! 

Alhamdulillah :)

Baik sekarang kita sharing testimoni lain :D





Maklumat lanjut tentang Vivix ada di sini : Perihal Vivix

Berminat dengan Vivix dan rangkaian produk Shaklee yang lain?

sms/whatsapp : 014-7222642
Shaklee ID : 1073895
pm di fb : Ani Haryani @ Luvsupplements
fb@Instagram : Luvsupplements

Disclamier : Produk ini tidak bertujuan untuk merawat dan menyembuh sebarang penyakit. Hak penyembuhan mutlak milik Allah.

Comments

Popular posts from this blog

Posisi Dalam Permainan Bola Jaring

Ani pernah main Bola Jaring, teman kawan main erti kata lain mula-mula main belasah huhu
Seriously, Permainan Bola Jaring tak sama dengan Permainan Bola Keranjang
Ada posisinya juga ada peraturan nya sendiri 
Di situlah permulaan  mengenali Bola Jaring :)
Posisi Dalam Permainan Bola Jaring

comel kan? hehe. Shoot! :D
Posisi PemainSatu pasukan mempunyai 7 pemain utama dan 3 orang simpanan. Tugas lain-lain setiap seorang :)
Goal Keeper (GK)Goal Keeper atau di kenali sebagai Penjaga Gol. GK perlu menjaga kawasan jaringan dan menghalang penyerang pihak lawan berada di dalam kawasan jaringan. GK boleh keluar masuk di kawasan gol.Untuk GK, GK perlu bekerjasama dengan GD (Goal Defence) 
Goal Defence (GD)Dia adalah pertahanan untuk gol.Tugas Utama GD adalah menghalang penyerang dari membuat jaringan. GD boleh menerima hantaran tengah dan menghalang hantaran atau mengawal pemain dalam sama ada di kawasan tengah mahupun kawasan gol. GD perlu menjaga GA (Goal Attack) pihak lawan sama ada di kawasan gol,…

Makna Lagu Mirai e Nyanyian Kiroro Dalam Bahasa Melayu

Al kisahnya begini, tengah blogwalking ternyanyi lagu Mira e Eh!!! hehe
 Lagu ni sangat popular satu ketika dulu kan, 
Jadi layankan jelah hehe :)
Makna Lagu Mirai e Dalam Bahasa Melayu

Hora, asi moto wo mite goran Ayo, lihatlah langkah kakimu
Korega anata no ayumu michi Itulah jalan hidupmu
Hora, mae mo mite goran Ayo, lihat juga ke depan
Arega anato no mirai Di sanalah masa depanmu
Haha ga kureta takusan no yasashisa Begitu banyaknya kasih sayang yang telah Ibu berikan
Ai wo idaite ayumeto furikaesita Dengan cintamu aku mengerti kehidupan yang silih berganti
Ano toki wa mada osanakute iminado siranai Saat itu aku terlalu kecil untuk mengerti semua
Sonna watashi no te wo nigiri Isyoni ayunde kita Ibu membimbingku selalu menjalani masa depan
Yume wa itsumo sora takaku aru kara Cita-cita yang tinggi setinggi langit
Todokanakute kowai ne dakedo oi suzukeruno Bila tak tercapai memang menyedihkan, namun jangan berhenti berharap
Jibun no sutori dakara koso akira metakunai Tentukan langkah dan masa depanmu, jangan…

Makanan Yang Membantu Mempercepatkan Pengaliran Haid

Wanita atau para gadis pasti risau apabila haid nya datangnya lambat.
Paling tak digemari apabila haid lambat, dan datangnya dengan senggugut. Sangat Memeritkan!
Apakah puncanya dan makanan yang membantu dalam pengaliran haid?
Punca Haid Datang Lambat
Tekanan Tekanan mental juga satu punca yang mempengaruhi jumlah hormone (GnRH) yang boleh mengganggu ovulasi dan seterusnya menghentikan atau melambatkan pengeluaran haid
Perubahan Dalam JadualKebiasaannya ini berlaku apabila kerap bertukar syif dan tidak mempunyai kitaran yang teratur yang boleh mengganggu sistem badan seterusnya mengganggu kitaran haid.
Berat Badan BerlebihanBerat badan berlebihan mengganggu keseimbangan hormon estrogen dalam badan. Kebanyakan haid wanita dan kesuburan akan kembali normal jika berat badan menurun.
Ubat Pencegahan KehamilanPengambilan pil perancang, suntikan mahupun ubat boleh menyebabkan perubahan hormon dalam badan yang boleh mengganggu kitaran haid. Apabila seseorang berhenti daripada penggunaan ubat penceg…