NASA Dan SHAKLEE

Bila sebut NASA, mestilah sebut Angkasawan kan? Angkasawan yang masanya berbulan-bulan atau bertahun tinggal di atas~wee ani seronok tengok mereka ni, tiada tarikan graviti, seronok!

OK, kenapa NASA dengan Shaklee? Shaklee sponsor NASA ke? Oh tidak! 

Tapi, ada cerita yang lebih dan Sangat Best!

NASA Dan SHAKLEE

Capt Mark Angkasawan Dan Shaklee

Shaklee Astro Ade
Sebenarnya, NASA telah memberi kepercayaan kepada SHAKLEE untuk sediakan SUPPLEMENT KHAS untuk angkasawan mereka.

Shaklee kan pelopor untuk vitamin semulajadi sejak 1915 dan banyak kajian yang telah dilakukan, Landmark study melibatkan pihak ketiga, bagus ke tak, tetap publish je (tapi nyata semuanya best kan!) ada saintisnya sendiri. Plus moto syarikat pun Sentiasa Selamat, Berkesan & Mesra Alam

Buktinya adalah dengan terbinanya AstroAde (formula multivitamin Vitalea dengan gabungan vitamin dan mineral yang lain) untuk Angkasawan. Sehingga kini, Angkasawan ambil Vitamin Shaklee

Cuba fikir, NASA takkan bagi sesuatu yang cikai atau tak selamat kan untuk Angkasawan nya? Mesti dia bagi sesuatu yang best dan terbaik untuk Angkasawannya.

Cuba bayang kalau jadi sesuatu tak best pada Angkasawan mereka, siapa nak bawak turun? siapa nak bertanggungjawab? No wonder NASA pilih Shaklee

Ani pun memilih Shaklee! Kita pun sama kan?

Semoga Bermanfaat! :)

Daftar Ahli Shaklee Untuk Makan Sendiri Bagi Penjimatan Berganda
Dengan keberkesanan produk dan kualiti yang terjamin, Saya memerlukan Pengedar bagi setiap pelusuk negeri.

Hubungi saya, Ani Haryani 014-7222642 jika berminat untuk menjadi Pengedar. Kehadiran Anda amatlah dialukan.

Pengedar Shaklee Kuala Lumpur : Ani Haryani
sms/whatsapp : 014-7222642
fb@Instagram : LuvHaryani
Shaklee ID : 1073895
"Do What You Love"

1 comment:

  1. saya boleh bayangkan kalau jasad mati di angkasa...

    mungkin tidak reput kerana tiada oksigen dan terapung-apung hingga hari pembalasan..

    eh..komen lari tajuk.

    ya..Produk Shaklee memang trusted kerana kajian saintifik mereka

    ReplyDelete

Bagaimana Saya Berpuasa Berikhtiar Dengan Set Puasa Shaklee

Ramadhan Kareem! Bila Ramadhan tiba, seronokkan Alhamdulillah Pahala dilipat gandakan, teringat Lailatul Qadr, moga kita ketemu Lai...