Set Vitamin Shaklee Kegemaran Ani

Masing-masing ada pilihan masing-masing kan

Hatta nak pilih baju pun ada citarasanya kan,

Ani pulak dalam pemilihan vitamin, ada vitamin yang buat ani jatuh cinta :)

Set Vitamin Shaklee Kegemaran Ani


Set Vitamin Cergas Ani



Nampak tu..A for Ani 

Bagi ani kan,sesuailah semua vitamin ni dengan ani yang dulu mudahnya demam.. kemudiannya terkejar sana terkejar sini..selalu mengah, selalu taw! pastu makan pun ceconet, kemudian balik kerja lambat kan dulu OT , mandi malam pergi klinik Dr kata paru-paru lemah .. ni keadaan masa dulu lah, engkorang rasa best ke macamni? Mestilah tak!


Pendek cerita, ani start ambil semua vitamin ni masa baru baik dari sakit, ada yang suggest, maka,..ani pun ikutlah hehe..masa tu ani cakap sungguh ani baru nak bermesra bercinta dengan ESP dan Alfalfa ni, and the rest ani rasa ani takde masalah.


Tapi yang bestnya adalah bila ani ambil semua ni, ani rasa bertenaga taw macam CA, CA kan menggunakan tenaga sendiri untuk membantu orang ramai , CA suka berlari, ani pun suka berlari hehe cuma CA dia ada piring special dia tu kan untuk lawan serangan ganas dan tidak baik, erm ani pulak ambil Vitamins untuk melawan anasir-anasir jahat pada tubuh haa...kelas ko! baru boleh bantu ramai orang #civilwar hehe.

Jujurnya ani memang ambil hari-hari, cuma masa detox parasit ani ada tambah vitamin lain (masa detox jelah) kan misi nak naik berat badan. Lepas detox ada turun tapi kita tengok lepas ni bagaimana berat, can't wait! In syaa Allah senang lagi naik


Kelebihan Yang Ani Suka Vitamin Ini Adalah :



  • ESP : bantu beri tenaga, rasa kenyang. untuk ani nak gemuk, selera makan boleh tahan taw dan dia asas pada cantik.
  • Alfalfa : Detox seluruh tubuh
  • Vitamin C : untuk sistem imun, taklah mudah jatuh sakit, demam selsema amik dia je plus dia bantu pembentukan kolagen secara semulajadi
  • Vitamin E : hilangkan parut. Kena ambil selalu, antioksidan, jantung pun elok!
  • B Complex : bantu kurangkan stress penting bagi ani tukarkan makanan jadi tenaga, Ini yang ani suka ehehe'
  • Vitalea : Multivitamins & Multiminerals

Cukuplah 6 vitamin kegemaran ani 

Semoga Bermanfaat! :)


 Daftar Ahli Shaklee Untuk Makan Sendiri Bagi Penjimatan Berganda


Dengan keberkesanan produk dan kualiti yang terjamin, Saya memerlukan Pengedar bagi setiap pelusuk negeri

Hubungi saya, Ani Haryani 014-7222642 jika berminat untuk menjadi Pengedaar. Kehadiran Anda amatlah dialukan.


Pengedar Shaklee Kuala Lumpur : Ani Haryani
sms/whatsapp : 014-7222642
fb@Instagram : LuvHaryani
Shaklee ID : 1073895


"Do What You Love"


;)

Comments

Popular posts from this blog

Posisi Dalam Permainan Bola Jaring

Makna Lagu Mirai e Nyanyian Kiroro Dalam Bahasa Melayu

Makanan Yang Membantu Mempercepatkan Pengaliran Haid