Skip to main content

Nutriwhite Gentle Deep Foaming Cleanser Pencuci Muka Terbaik Dari Bahan Semulajadi

Pencuci muka ni well known taw

Ani ada kawan tengok Gentle Deep Foaming Cleanser ni, katanya oh! ni produk Shaklee ye?

Setanding produk terkemuka :)

Nutriwhite Gentle Deep Foaming Cleanser Pencuci Muka Untuk Kulit Orang Asia

Gentle Deep Foaming Cleanser Nutriwhite

Korang Tau Tak?

Sebenarnya produk Nutriwhite ni sememangnya dicipta khas untuk kulit orang Asia. Saintis Jepun cipta benda ni maka terhasillah produk Nutriwhite . (untuk kita taw!)

Bestnya lagi adalah ianya semua dari bahan semulajadi tiada bahan-bahan terlarang dan bahan-bahan merbahaya pada kulit. Oh tiada!

Dan bestnya lagi dan lagi , ani pun guna sekali, nak jugak hee :) senyum banyak :D

Kandungan & Kelebihan Nutriwhite Gentle Deep Foaming Cleanser


Apa yang buatkan ianya ramai tertarik dengan pencuci muka ni? :) Mari ani terangkan satu persatu.

  • Rumpai Laut untuk bantu menghilangkan kotoran dan buang sel-sel mati dan menegangkan kulit
  • Alga Hijau menyahtoksinkan dan melembapkan
  • Strawberi Bengonia mencerahkan dan mengimbangkan pigmen
Yang buat ani jatuh cinta lagi sebagai pengguna bila tube nya besar dan tak tahu bila nak habis. Sangat-sangat berbaloi

Testimoni Nutriwhite Gentle Deep Foaming Cleanser


Testimoni Nutriwhite Gentle Deep Foaming Cleanser

Testimoni Nutriwhite Gentle Deep Foaming Cleanser

Testimoni Nutriwhite Gentle Deep Foaming Cleanser

Semoga Bermanfaat! :)


Anda Berminat Dengan Nutriwhite Gentle Deep Foaming Cleanser ?


Klik Di Sini Untuk Pesan Sekarang

ATAU

Daftar Ahli Shaklee Untuk Makan Sendiri Bagi Penjimatan Berganda

Dengan keberkesanan produk dan kualiti yang terjamin, Saya memerlukan Pengedar bagi setiap pelusuk negeri.

Hubungi saya, Ani Haryani 014-7222642 jika berminat untuk menjadi Pengedar. Kehadiran Anda amatlah dialukan.

Pengedar Shaklee Kuala Lumpur : Ani Haryani
sms/whatsapp : 014-7222642
fb@Instagram : LuvHaryani
Shaklee ID : 1073895

"Do What You Love"

Comments

  1. Replies
    1. Alhamdulillah, saya pakai, tak keberatan boleh whatsapp saya atau pm dalam fb, boleh saya terangkan lebih lanjut :)

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Posisi Dalam Permainan Bola Jaring

Ani pernah main Bola Jaring, teman kawan main erti kata lain mula-mula main belasah huhu
Seriously, Permainan Bola Jaring tak sama dengan Permainan Bola Keranjang
Ada posisinya juga ada peraturan nya sendiri 
Di situlah permulaan  mengenali Bola Jaring :)
Posisi Dalam Permainan Bola Jaring

comel kan? hehe. Shoot! :D
Posisi PemainSatu pasukan mempunyai 7 pemain utama dan 3 orang simpanan. Tugas lain-lain setiap seorang :)
Goal Keeper (GK)Goal Keeper atau di kenali sebagai Penjaga Gol. GK perlu menjaga kawasan jaringan dan menghalang penyerang pihak lawan berada di dalam kawasan jaringan. GK boleh keluar masuk di kawasan gol.Untuk GK, GK perlu bekerjasama dengan GD (Goal Defence) 
Goal Defence (GD)Dia adalah pertahanan untuk gol.Tugas Utama GD adalah menghalang penyerang dari membuat jaringan. GD boleh menerima hantaran tengah dan menghalang hantaran atau mengawal pemain dalam sama ada di kawasan tengah mahupun kawasan gol. GD perlu menjaga GA (Goal Attack) pihak lawan sama ada di kawasan gol,…

Makna Lagu Mirai e Nyanyian Kiroro Dalam Bahasa Melayu

Al kisahnya begini, tengah blogwalking ternyanyi lagu Mira e Eh!!! hehe
 Lagu ni sangat popular satu ketika dulu kan, 
Jadi layankan jelah hehe :)
Makna Lagu Mirai e Dalam Bahasa Melayu

Hora, asi moto wo mite goran Ayo, lihatlah langkah kakimu
Korega anata no ayumu michi Itulah jalan hidupmu
Hora, mae mo mite goran Ayo, lihat juga ke depan
Arega anato no mirai Di sanalah masa depanmu
Haha ga kureta takusan no yasashisa Begitu banyaknya kasih sayang yang telah Ibu berikan
Ai wo idaite ayumeto furikaesita Dengan cintamu aku mengerti kehidupan yang silih berganti
Ano toki wa mada osanakute iminado siranai Saat itu aku terlalu kecil untuk mengerti semua
Sonna watashi no te wo nigiri Isyoni ayunde kita Ibu membimbingku selalu menjalani masa depan
Yume wa itsumo sora takaku aru kara Cita-cita yang tinggi setinggi langit
Todokanakute kowai ne dakedo oi suzukeruno Bila tak tercapai memang menyedihkan, namun jangan berhenti berharap
Jibun no sutori dakara koso akira metakunai Tentukan langkah dan masa depanmu, jangan…

Makanan Yang Membantu Mempercepatkan Pengaliran Haid

Wanita atau para gadis pasti risau apabila haid nya datangnya lambat.
Paling tak digemari apabila haid lambat, dan datangnya dengan senggugut. Sangat Memeritkan!
Apakah puncanya dan makanan yang membantu dalam pengaliran haid?
Punca Haid Datang Lambat
Tekanan Tekanan mental juga satu punca yang mempengaruhi jumlah hormone (GnRH) yang boleh mengganggu ovulasi dan seterusnya menghentikan atau melambatkan pengeluaran haid
Perubahan Dalam JadualKebiasaannya ini berlaku apabila kerap bertukar syif dan tidak mempunyai kitaran yang teratur yang boleh mengganggu sistem badan seterusnya mengganggu kitaran haid.
Berat Badan BerlebihanBerat badan berlebihan mengganggu keseimbangan hormon estrogen dalam badan. Kebanyakan haid wanita dan kesuburan akan kembali normal jika berat badan menurun.
Ubat Pencegahan KehamilanPengambilan pil perancang, suntikan mahupun ubat boleh menyebabkan perubahan hormon dalam badan yang boleh mengganggu kitaran haid. Apabila seseorang berhenti daripada penggunaan ubat penceg…