Skip to main content

Promosi Hebat National Conference Shaklee

Kegilaan apakah ini? senyum dulu~~ 

Best lah kan, promosi dengan 3 set di bawah dapat FREE woven bag dan vitamin.

Baik hati sungguh Shaklee ni :)

Promosi Hebat National Conference Shaklee 2016


Promosi Hebat Shaklee National Conference


Ala-ala Eureka kan! National Conference menghargai setiap jerih perit berusaha dan tahniah kepada penerima anugerah. Dan sekarang kita berbalik pada promosi hehe,mesti nak tahu kan apa dia, Promosi ini SAH hanya pada 28 hb May 2016 sahaja. Makanya, siapa berminat, memang jatuh hati dengan produk Shaklee ,pernah cuba, tahu keberkesanan atas izin Nya, manfaat produk dalam kesihatan . Jangan lepaskan. Nak hubungi Ani hehe :)

Ada 3 set ditawarkan untuk Promosi ini. Ianya adalah  :

  • Set TwinPack Vivix Shaklee

Selain hadiah di bawah untuk set ini : woven bag, Vitamin C, Free Membership, Free postage plus cash back bonus next month

Promosi Hebat National Conference Shaklee : Vivix

Kelebihan Vivix Shaklee
Kelebihan Vivix Shaklee



  • Set Ramadhan Shaklee


Promosi Hebat Shaklee : Set Ramadhan

Kelebihan Set Ramadhan Shaklee

  1. Lebih bertenaga, rasa kenyang lebih lama
  2. Kekal terhidrat. Stabilkan paras gula dalam darah
  3. Melengkapi keperluan nutrisi harian badan
  4. Bantu pecah lemak (slimming effect)
  5. Mudah diminum, Rasa yang lazat

  • Set Detox Shaklee


Promosi Hebat National Conference Shaklee : Set Detox

Kelebihan Set Detox Shaklee
  1. Merangsang tenaga
  2. Menyingkirkan lebihan sisa buangan
  3. Membantu menurunkan berat badan
  4. Meningktakan sistem imun
  5. Mencuci sistem penghadaman, usus, hati
  6. Menjadikan kulit lebih cantik
  7. Memperbaiki pernafasan
  8. Menggalak kesihatan keseluruhan
  9. Menggalak ketenangan fikiran
  10. Memelihara kesihatan rambut
  11. Badan rasa lebih cergas
  12. Menggalak penuaan yang sihat
  13. Kehidupan yang lebih selesa


Semoga Bermanfaat!



Anda Berminat Dengan Vitamin Shaklee?


Daftar Ahli Shaklee Untuk Makan Sendiri Bagi Penjimatan Berganda

ATAU

Anda Berminat Untuk Menjadi Pengedar Shaklee?

Dengan keberkesanan produk dan kualiti yang terjamin, saya memerlukan Pengedar bagi setiap pelusuk negeri.

Hubungi saya, Ani Haryani 014-7222642 jika berminat untuk menjadi Pengedar. Kehadiran Anda amat dialukan.


Pengedar Shaklee Kuala Lumpur : Ani Haryani
sms/whatsapp : 014-7222642
fb@Instagram : LuvHaryani
Shaklee ID : 1073895


"Do What You Love"

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Posisi Dalam Permainan Bola Jaring

Ani pernah main Bola Jaring, teman kawan main erti kata lain mula-mula main belasah huhu
Seriously, Permainan Bola Jaring tak sama dengan Permainan Bola Keranjang
Ada posisinya juga ada peraturan nya sendiri 
Di situlah permulaan  mengenali Bola Jaring :)
Posisi Dalam Permainan Bola Jaring

comel kan? hehe. Shoot! :D
Posisi PemainSatu pasukan mempunyai 7 pemain utama dan 3 orang simpanan. Tugas lain-lain setiap seorang :)
Goal Keeper (GK)Goal Keeper atau di kenali sebagai Penjaga Gol. GK perlu menjaga kawasan jaringan dan menghalang penyerang pihak lawan berada di dalam kawasan jaringan. GK boleh keluar masuk di kawasan gol.Untuk GK, GK perlu bekerjasama dengan GD (Goal Defence) 
Goal Defence (GD)Dia adalah pertahanan untuk gol.Tugas Utama GD adalah menghalang penyerang dari membuat jaringan. GD boleh menerima hantaran tengah dan menghalang hantaran atau mengawal pemain dalam sama ada di kawasan tengah mahupun kawasan gol. GD perlu menjaga GA (Goal Attack) pihak lawan sama ada di kawasan gol,…

Makna Lagu Mirai e Nyanyian Kiroro Dalam Bahasa Melayu

Al kisahnya begini, tengah blogwalking ternyanyi lagu Mira e Eh!!! hehe
 Lagu ni sangat popular satu ketika dulu kan, 
Jadi layankan jelah hehe :)
Makna Lagu Mirai e Dalam Bahasa Melayu

Hora, asi moto wo mite goran Ayo, lihatlah langkah kakimu
Korega anata no ayumu michi Itulah jalan hidupmu
Hora, mae mo mite goran Ayo, lihat juga ke depan
Arega anato no mirai Di sanalah masa depanmu
Haha ga kureta takusan no yasashisa Begitu banyaknya kasih sayang yang telah Ibu berikan
Ai wo idaite ayumeto furikaesita Dengan cintamu aku mengerti kehidupan yang silih berganti
Ano toki wa mada osanakute iminado siranai Saat itu aku terlalu kecil untuk mengerti semua
Sonna watashi no te wo nigiri Isyoni ayunde kita Ibu membimbingku selalu menjalani masa depan
Yume wa itsumo sora takaku aru kara Cita-cita yang tinggi setinggi langit
Todokanakute kowai ne dakedo oi suzukeruno Bila tak tercapai memang menyedihkan, namun jangan berhenti berharap
Jibun no sutori dakara koso akira metakunai Tentukan langkah dan masa depanmu, jangan…

Makanan Yang Membantu Mempercepatkan Pengaliran Haid

Wanita atau para gadis pasti risau apabila haid nya datangnya lambat.
Paling tak digemari apabila haid lambat, dan datangnya dengan senggugut. Sangat Memeritkan!
Apakah puncanya dan makanan yang membantu dalam pengaliran haid?
Punca Haid Datang Lambat
Tekanan Tekanan mental juga satu punca yang mempengaruhi jumlah hormone (GnRH) yang boleh mengganggu ovulasi dan seterusnya menghentikan atau melambatkan pengeluaran haid
Perubahan Dalam JadualKebiasaannya ini berlaku apabila kerap bertukar syif dan tidak mempunyai kitaran yang teratur yang boleh mengganggu sistem badan seterusnya mengganggu kitaran haid.
Berat Badan BerlebihanBerat badan berlebihan mengganggu keseimbangan hormon estrogen dalam badan. Kebanyakan haid wanita dan kesuburan akan kembali normal jika berat badan menurun.
Ubat Pencegahan KehamilanPengambilan pil perancang, suntikan mahupun ubat boleh menyebabkan perubahan hormon dalam badan yang boleh mengganggu kitaran haid. Apabila seseorang berhenti daripada penggunaan ubat penceg…