Skip to main content

Promosi Tahun Baru Januari 2016 Shaklee

Sempena Tahun Baru, Shaklee pun mengeluarkan promosi yang super duper menawan.

Selain kita ada matlamat dan impian yang kita ingin kecapi tahun ni, pastinya kita nak badan kita juga sihat supaya kita boleh aim straight to the goal ~ Giteww

Apa yang BEST  untuk permulaan tahun 2016 ni?

Promosi Januari 2016 Shaklee


Promosi Shaklee Januari 2016


Vivix Shaklee ( Buy 6 Get 7 @ Buy 2 Bottles Get 5% Discount)


Tahukah kalian? Bila kita ambil Vivix, mitokondrian bertambah dalam tubuh. Mitokondrian membantu dalam tingkatkan tenaga sel dan organ-organ seperti hati, pankreas, jantung, buah pinggang. Jadi, organ dan sel aktif berfungsi dengan baik.

Vivix bukan sebarang botol. Vivix kaya dengan Resveratrol dan juga Polifenol.


Kelebihan Vivix Shaklee
                                  

Zinc Complex ( Buy 3 Get 4)


Nak bagitahu ni, selepas 29 February 2016, Zinc Complex bakal diberhentikan sementara atas sebab new improved formula dan nak renew lesen daripada KKM. Maka, siapa yang berminat dengan Zinc Complex jangan lepaskan peluang.

Zinc Complex membantu dalam :

  • Mengaktifkan 200 enzim untuk memelihara metabolisme gigi
  • Bantu membentuk protein dan kolagen untuk kesihatan kulit, kuku dan organ
  • Tingkatkan kemampuan seks lelaki (meningkatkan kiraan sperma)
  • Bantu keluarkan kelenjar thymus yang meningkatkan sistem imun dan pengeluaran T-Cells.
  • Diperlukan oleh wanita sewaktu ovulasi
  • Bantu perbaiki radang kulit
  • Mempercepatkan pemulihan luka luar dan dalam
  • Bantu kekalkan deria bau
  • Perbaiki masalah prostat
  • Bantu pengeluaran/ kekalkan insulin dan perbaiki diabetis

Promosi Shaklee Januari 2016 Zinc Complex

Promosi Belian Terakhir : Zinc Complex 


Vitalea for Children ( Buy 3 Get 4)


Vitalea for Children lengkap dengan 19 vitamin dan mineral untuk tubuh badan kanak-kanak. Dia membantu dalam memberikan nutrisi lengkap lebih-lebih lagi kepada anak-anak yang tak suka makan sayur dan buah-buahan. Bantu tumbesaran tulang dan otak juga sistem imun :)


Vitalea for Children


Bulan Januari 2016 bulan untuk ketiga-tiga vitamin ini. 


Semoga Bermanfaat! :)




Anda Berminat untuk menjadi Pengedar Shaklee?

Dengan kerbekesanan produk dan kualiti yang terjamin, saya memerlukan Pengedar bagi setiap pelusuk negeri.

Hubungi saya, Ani Haryani 014-7222642 jika berminat untuk menjadi Pengedar.

Kehadiran Anda amat dialukan.


Pengedar Sah Kuala Lumpur : Ani Haryani (Shaklee ID : 1073895)
sms/whatsapp : 014-7222642
fb@Instagram : LuvHaryani
Shaklee ID :1073895

"Do What You Love"

Comments

Popular posts from this blog

Posisi Dalam Permainan Bola Jaring

Ani pernah main Bola Jaring, teman kawan main erti kata lain mula-mula main belasah huhu
Seriously, Permainan Bola Jaring tak sama dengan Permainan Bola Keranjang
Ada posisinya juga ada peraturan nya sendiri 
Di situlah permulaan  mengenali Bola Jaring :)
Posisi Dalam Permainan Bola Jaring

comel kan? hehe. Shoot! :D
Posisi PemainSatu pasukan mempunyai 7 pemain utama dan 3 orang simpanan. Tugas lain-lain setiap seorang :)
Goal Keeper (GK)Goal Keeper atau di kenali sebagai Penjaga Gol. GK perlu menjaga kawasan jaringan dan menghalang penyerang pihak lawan berada di dalam kawasan jaringan. GK boleh keluar masuk di kawasan gol.Untuk GK, GK perlu bekerjasama dengan GD (Goal Defence) 
Goal Defence (GD)Dia adalah pertahanan untuk gol.Tugas Utama GD adalah menghalang penyerang dari membuat jaringan. GD boleh menerima hantaran tengah dan menghalang hantaran atau mengawal pemain dalam sama ada di kawasan tengah mahupun kawasan gol. GD perlu menjaga GA (Goal Attack) pihak lawan sama ada di kawasan gol,…

Makna Lagu Mirai e Nyanyian Kiroro Dalam Bahasa Melayu

Al kisahnya begini, tengah blogwalking ternyanyi lagu Mira e Eh!!! hehe
 Lagu ni sangat popular satu ketika dulu kan, 
Jadi layankan jelah hehe :)
Makna Lagu Mirai e Dalam Bahasa Melayu

Hora, asi moto wo mite goran Ayo, lihatlah langkah kakimu
Korega anata no ayumu michi Itulah jalan hidupmu
Hora, mae mo mite goran Ayo, lihat juga ke depan
Arega anato no mirai Di sanalah masa depanmu
Haha ga kureta takusan no yasashisa Begitu banyaknya kasih sayang yang telah Ibu berikan
Ai wo idaite ayumeto furikaesita Dengan cintamu aku mengerti kehidupan yang silih berganti
Ano toki wa mada osanakute iminado siranai Saat itu aku terlalu kecil untuk mengerti semua
Sonna watashi no te wo nigiri Isyoni ayunde kita Ibu membimbingku selalu menjalani masa depan
Yume wa itsumo sora takaku aru kara Cita-cita yang tinggi setinggi langit
Todokanakute kowai ne dakedo oi suzukeruno Bila tak tercapai memang menyedihkan, namun jangan berhenti berharap
Jibun no sutori dakara koso akira metakunai Tentukan langkah dan masa depanmu, jangan…

Makanan Yang Membantu Mempercepatkan Pengaliran Haid

Wanita atau para gadis pasti risau apabila haid nya datangnya lambat.
Paling tak digemari apabila haid lambat, dan datangnya dengan senggugut. Sangat Memeritkan!
Apakah puncanya dan makanan yang membantu dalam pengaliran haid?
Punca Haid Datang Lambat
Tekanan Tekanan mental juga satu punca yang mempengaruhi jumlah hormone (GnRH) yang boleh mengganggu ovulasi dan seterusnya menghentikan atau melambatkan pengeluaran haid
Perubahan Dalam JadualKebiasaannya ini berlaku apabila kerap bertukar syif dan tidak mempunyai kitaran yang teratur yang boleh mengganggu sistem badan seterusnya mengganggu kitaran haid.
Berat Badan BerlebihanBerat badan berlebihan mengganggu keseimbangan hormon estrogen dalam badan. Kebanyakan haid wanita dan kesuburan akan kembali normal jika berat badan menurun.
Ubat Pencegahan KehamilanPengambilan pil perancang, suntikan mahupun ubat boleh menyebabkan perubahan hormon dalam badan yang boleh mengganggu kitaran haid. Apabila seseorang berhenti daripada penggunaan ubat penceg…