Jump Street Malaysia Super Duper Awesome

Semalam Ani berkesempatan untuk pergi ke Jump Street bersama keluarga Ani. 

Keluarga Ani best taw, keluarga ni termasuklah dua adik beradik kandung Ani + dua jiran Ani tapi Ani tak anggap pun mereka kawan atau jiran sebab mereka adalah family Ani. :) Suka hati Ani lah kan hihi

Ikatan tu rezeki. Anugerah dari Allah :)

Jump Street, Trampoline Park


Jump Street, Trampoline Park Malaysia

Kami main 2 jam. 2 jam tu melompat-lompat! Memang lah Haryani lupa daratan huhu, Ani boleh kata jump street ni tempat riadah best ! Sangat-sangat best jika bawa family sebab semua perangai, peel masa kecik semua keluar kat situ hihi. 

Kami di Jump Street Malaysia
Kasih sayang Ani ada pada mereka :)

Bila anda sampai ke sana, anda kena beli socks di sana, Ini adalah kerana safety reason. Tapi stokin dia cantik taw. Serious, next time nak pergi bawa je stokin tu so tak payah beli 2 kali  :)

Baru sampai di Jump Street
Hijau Hitam itu adalah stokin Jump Street. Dia macam melekat dekat bawah taw. Ani rasa supaya tak tercabut, Ani rasa hehe :)

Serba Sedikit Tentang Jump Street


Jump Street ada banyak benda yang boleh anda teroka, Sangat Best!! . Ada Main Court, Foam Pit, High Performance, Big Bag, The Wall, Dodge Ball, The Cage & Slam Dunk. Ketahuilah, semua nya melompat hihi.

Kat situ jugak ada tempat makan, locker, surau sangatlah selesa untuk kita pergi. Untuk kanak-kanak, jangan risau , tempat mereka adalah The Cage :)

Gambar Di Jump Street


Main Court, Jump Street Malaysia

Ok, ini adalah Main Court. Main Court ni sebelum kami main yang lain, kami di ajar di sini, nampat tak yang baju hijau mereka lah yang ajar cara-cara melompat, nak berhenti, apa yang boleh dan tak. Kemudian, lompat habis-habisan hehe

Dodge Ball, Jump Street

Ini Dodge Ball. Kotak hitam ini adalah tempat lompat sebenarnya. Dia berkali berganda-ganda best daripada tilam spring siapa yang pernah melompat-lompat masa kecik kat atas tilam spring hehe.

Cara dia untuk main dodge ball, Bola letak dalam kawasan kotak hitam merah, kena baring meniarap masing-masing dalam kotak, bila start bangun attack group depan hehe. Best woo!!

Foam Pit, Jump Street

Ini pulak Foam Pit. Foam Pit lompat dekat tempat hitam berkali-kali dan terbang ~~~ lepastu susah nak bangun. Cuba cari Ani mana hehe

High Performance & Big Bag

Ini paling Ani suka best giler, High Performance kemudian lompat terbang kat Big Bag tu. Awesome Babe!!

Aktiviti di Jump Street, Malaysia

Tengah-tengah tu Slamdunk . Ada tiga, tiga-tiga berbeza ketinggian untuk shot. :)

Ani sangat recommend bagi mereka yang suka aktiviti begini. Bawa kawan atau family, serious kenangan ni sangat best! 

Maklumat lanjut tentang Jump Street Malaysia ada di sini : Jump Street

P/s : Sebelum Ani pergi, Ani telan vitamin Vita-lea, Vitamin C & B-Complex :)

Semoga Terhibur!


Daftar Ahli Shaklee Makan Sendiri Untuk Penjimatan Berganda


Anda berminat untuk menjadi Pengedar Shaklee?

Dengan keberkesanan produk dan kualiti yang terjamin, saya memerlukan Pengedar bagi setiap pelusuk negeri.

Hubungi saya, Ani Haryani 014-7222642, jika berminat untuk menjadi Pengedar. Kehadiran Anda amat dialukan.

Pengedar Sah Kuala Lumpur : Ani Haryani (Shaklee ID : 1073895)
sms/whatsapp : 014-7222642
fb@Instagram : LuvHaryani
Shaklee ID : 1073895

"Do What You Love"

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Posisi Dalam Permainan Bola Jaring

Makna Lagu Mirai e Nyanyian Kiroro Dalam Bahasa Melayu

Makanan Yang Membantu Mempercepatkan Pengaliran Haid