Skip to main content

Cerita ESP & Ani Untuk Gemukkan Badan


Selalu orang cerita ESP untuk cantik!

Ani tak nafi, ESP juga boleh membantu untuk beri rasa kenyang dan naikkan berat badan

Naikkan berat badan? Boleh, cari Pengedar Shaklee Sah yang anda yakini :)

Cerita Ani Dan ESP


Ani Haryani & ESP Shaklee

Ani start ambil ESP (cara untuk gemukkan badan) adalah pada bulan Oktober yang betul-betul gayanyalah ~hee ani makin suka apa ani dapat. Betul, ani takes time mula-mula nak ambil ESP, ani ambil pagi then try malam kemudian dah tersuka ambil lebih hehe~ betullah kita belajar sedikit demi sedikit, apply dan Yeay! Alhamdulillah. Benarlah, berjalan dalam setiap langkah tapi jangan berhenti!.

Pagi tadi ani dah makan nasi dengan sup kemudian roti, lunch nanti tepat pada masa mesti perut menggagau, malam dalam 7-9 tu memang minta makanan. Alhamdulillah.

Bagi yang ada masalah makan sikit, cepat kenyang, berat pun comel-comel genit je kan, mesti faham apa ani bagitahu. In fact, ani tahu kekurangan protein juga boleh menyebabkan seseorang mudah jatuh sakit.

Perbezaan sekarang lain taw dari kuantiti makan. Dulu orang tension taw tengok ani makan, ada siap baik hati kata, aku nak kau habiskan makanan juga, tunggulah sambil borak end up ani akan kata, kak @ abang minta bungkus ye huhu (bawa balik, makan tak habis). Sadis taw! tapi sekarang tak! ani makan banyak! Alhamdulillah hee banyak tu ani rasa kuantiti orang yang normal lah. In syaa Allah ani boleh habiskan nasi satu pinggan sekali air, habislah 1 set, In syaa Allah :)

Alhamdulillah, selain ESP jujur ani ada ambil vitamin lain untuk naikkan berat badan.

Satu yang ani perasan jugak, bekas parut jerawat pada muka makin pudar hari demi hari. Ambil ESP lebih hehe In syaa Allah . Konsisten tengoklah perubahannya In syaa Allah

Kelebihan ESP Shaklee


Kelebihan ESP Shaklee

Semoga Bermanfaat! :)


Anda Berminat Dengan ESP Shaklee?


Klik Di Sini Untuk Pesan Sekarang

ATAU

Daftar Ahli Shaklee Untuk Makan Sendiri Bagi Penjimatan Berganda

Dengan keberkesanan produk dan kualiti yang terjamin, saya Haryani memerlukan Pengedar bagi setiap pelusuk negeri.

Hubungi saya, Ani Haryani 014-7222642 jika berminat untuk menjadi Pengedar. Kehadiran Anda amatlah dialukan.

Pengedar Shaklee Kuala Lumpur : Ani Haryani
sms/whatsapp : 014-7222642
fb@Instagram : LuvHaryani
Shaklee ID:1073895

"Do What You Love"

Comments

Popular posts from this blog

Posisi Dalam Permainan Bola Jaring

Ani pernah main Bola Jaring, teman kawan main erti kata lain mula-mula main belasah huhu
Seriously, Permainan Bola Jaring tak sama dengan Permainan Bola Keranjang
Ada posisinya juga ada peraturan nya sendiri 
Di situlah permulaan  mengenali Bola Jaring :)
Posisi Dalam Permainan Bola Jaring

comel kan? hehe. Shoot! :D
Posisi PemainSatu pasukan mempunyai 7 pemain utama dan 3 orang simpanan. Tugas lain-lain setiap seorang :)
Goal Keeper (GK)Goal Keeper atau di kenali sebagai Penjaga Gol. GK perlu menjaga kawasan jaringan dan menghalang penyerang pihak lawan berada di dalam kawasan jaringan. GK boleh keluar masuk di kawasan gol.Untuk GK, GK perlu bekerjasama dengan GD (Goal Defence) 
Goal Defence (GD)Dia adalah pertahanan untuk gol.Tugas Utama GD adalah menghalang penyerang dari membuat jaringan. GD boleh menerima hantaran tengah dan menghalang hantaran atau mengawal pemain dalam sama ada di kawasan tengah mahupun kawasan gol. GD perlu menjaga GA (Goal Attack) pihak lawan sama ada di kawasan gol,…

Makna Lagu Mirai e Nyanyian Kiroro Dalam Bahasa Melayu

Al kisahnya begini, tengah blogwalking ternyanyi lagu Mira e Eh!!! hehe
 Lagu ni sangat popular satu ketika dulu kan, 
Jadi layankan jelah hehe :)
Makna Lagu Mirai e Dalam Bahasa Melayu

Hora, asi moto wo mite goran Ayo, lihatlah langkah kakimu
Korega anata no ayumu michi Itulah jalan hidupmu
Hora, mae mo mite goran Ayo, lihat juga ke depan
Arega anato no mirai Di sanalah masa depanmu
Haha ga kureta takusan no yasashisa Begitu banyaknya kasih sayang yang telah Ibu berikan
Ai wo idaite ayumeto furikaesita Dengan cintamu aku mengerti kehidupan yang silih berganti
Ano toki wa mada osanakute iminado siranai Saat itu aku terlalu kecil untuk mengerti semua
Sonna watashi no te wo nigiri Isyoni ayunde kita Ibu membimbingku selalu menjalani masa depan
Yume wa itsumo sora takaku aru kara Cita-cita yang tinggi setinggi langit
Todokanakute kowai ne dakedo oi suzukeruno Bila tak tercapai memang menyedihkan, namun jangan berhenti berharap
Jibun no sutori dakara koso akira metakunai Tentukan langkah dan masa depanmu, jangan…

Makanan Yang Membantu Mempercepatkan Pengaliran Haid

Wanita atau para gadis pasti risau apabila haid nya datangnya lambat.
Paling tak digemari apabila haid lambat, dan datangnya dengan senggugut. Sangat Memeritkan!
Apakah puncanya dan makanan yang membantu dalam pengaliran haid?
Punca Haid Datang Lambat
Tekanan Tekanan mental juga satu punca yang mempengaruhi jumlah hormone (GnRH) yang boleh mengganggu ovulasi dan seterusnya menghentikan atau melambatkan pengeluaran haid
Perubahan Dalam JadualKebiasaannya ini berlaku apabila kerap bertukar syif dan tidak mempunyai kitaran yang teratur yang boleh mengganggu sistem badan seterusnya mengganggu kitaran haid.
Berat Badan BerlebihanBerat badan berlebihan mengganggu keseimbangan hormon estrogen dalam badan. Kebanyakan haid wanita dan kesuburan akan kembali normal jika berat badan menurun.
Ubat Pencegahan KehamilanPengambilan pil perancang, suntikan mahupun ubat boleh menyebabkan perubahan hormon dalam badan yang boleh mengganggu kitaran haid. Apabila seseorang berhenti daripada penggunaan ubat penceg…