Coaching Bersama Kak Kep & Scha

Ceritanya baru-baru ini kami ada coaching bersama upline dan downline

Dalam business, beginilah

Kami saling support each other

Coaching Business

 

Coaching Business Shaklee Bersama Upline dan Downline

Apa yang best dalam susur galur ni adalah apabila kami berkumpul di satu tempat namun sebenarnya  tempat tinggal kami yang berlainan

Kak Kep, Upline kami di tinggal di Qatar, pulang ke Malaysia, manakala Scha pula tinggal di Port Dickson , kami berjumpa di NU Sentral

Jika Anda ingin tahu, hijau ada tulisan Shaklee tu adalah memberkit

Nampak tak meja berselerak dengan buku dan kertas, komited nya kami bercoaching hee

Coaching

 

Bila sebut coaching, bermaksud duduk tunjuk ajar, berbincang tentang Shaklee~

Coaching tak bermaksud offline (muka bertemu muka), online pun boleh melalui whatsapp, video live di fb, macam-macam kaedah kan?

Business perlu rangkaian, di mana kita sama-sama saling bergerak menuju kejayaan

Rangkaian Perniagaan

 


Semoga Bermanfaat! :)


Daftar Ahli Shaklee Untuk Makan Sendiri Bagi Penjimatan Berganda

Dengan keberkesanan produk dan kualiti yang terjamin, Saya memerlukan Pengedar bagi setiap pelusuk negeri.

Hubungi saya, Ani Haryani 014-7222642 jika berminat untuk menjadi Pengedar. Kehadiran Anda amatlah dialukan.

Pengedar Shaklee Kuala Lumpur : Ani Haryani
sms/whatsapp : 014-7222642
fb@Instagram : LuvHaryani
Shaklee ID : 1073895

"Do What You Love"

No comments:

Post a Comment

Tahniah Untuk Adik!

Sebenarnya hari sabtu pagi subuh mendapat perkhabaran gembira dari Adik Dialah Adik yang terakhir dalam urutan Saya ada adik sepasa...