Saya Setia Bersama Shaklee

Andai dah jatuh hati, pasti setia kan!

Begitulah juga dengan saya

Setia bersama siapa? Im with Shaklee~

Saya Setia Bersama Shaklee

 

Setia Bersama Shaklee

Sebenarnya sudah beberapa kali saya di pinang untuk join business lain. Paling best, pembelian Vivix dan COD di hotel, rupanya ajak business lain huhu, pengalaman. At least saya dapat sebarkan kebaikan Vivix dan dia pun membelinya.

Offer saya buat business lain, kebiasaannya..saya akan senyum, tak nak, takpelah, faham dan disusuli dengan masuk telinga kanan, keluar telinga kiri huhu

Kenapa saya nak berpaling dari Shaklee? Bila saya tahu ini jalan untuk beri manfaat pada diri sendiri, keluarga dan orang lain

Vitamin semulajadi kan! Dari bahan semulajadi, selamat siap ada kajian klinikal lagi, nak sebarkan kepada orang lain tak pernah tak jatuh hati

Usahawan sifatnya degil. Once kita tahu apa yang kita buat..jalan terus jangan berhenti!

Berapa ramai yang pumpang-pumpang tentang Shaklee, kemudian consume Shaklee. Saya tahu ~ngee sebar kebaikan Shaklee

Ye, saya degil! Selain tu, sifat ingin tahu saya tinggi, jadi bila nak tahu, saya kena belajar. Naak sebar kebaikan pada orang lain kan? Jadi bila datang angin lembut atau keras, saya belajar, faham..kemudian relax je lah hihi

Usahawan sifatnya perlu tegas dengan diri, jujur..takde zalim dengan diri sendiri dan orang lain, hati perlu kental dan bekerja keras

Saya setia orangnya hihi. Usahawan perlu sabar, fahamilah hidup ini perlu usaha. Dah usaha tapi macam tak syok je, tak achieved, cuba lagi, lagi dan lagi.

Orang berjaya dia buat sesuatu sehingga habis!

Malu? Malu boleh letak pada tempatnya dan bukan pada perkara yang membawa kebaikan untuk maju ke depan

Nak belajar..malu.Nak terangkan perkara baik..malu. Malu tak boleh letak pada tempat tak sepatutnya, Sila Buang!

Usahawan suka memberi, usahawan nak bina jihad bisnes. Bisnes berkat moga jadi saham di dunia dan akhirat, Insyaa ALLAH

Keistimewaan Shaklee

Keistimewaan Shaklee

 

  • Sentiasa Selamat
Keselamatan adalah amat penting di Shaklee dan standard Shaklee tiada bandingannya. Shaklee menjalankan lebih 350 ujian pada setiap ramuan baru untuk mengesan bahan pencemaran berbahaya. Shaklee menjalankan lebih daripada 80,000 ujian kualiti setahun bagi memastikan ketulenan sebenar dan kebolehan potensi
  • Sentiasa Berkesan
Shaklee bertanggungjawab dalam memberikan produk yang berkesan. Ia terbukti berkesan daripada pemilihan bahan-bahan semulajadi yang paling halus dan tulen. Kajian yang dijalankan menunjukkan mereka yang mengambil supplement Shaklee lebih daripada 20 tahun mempunyai kesihatan yang lebih baik.
  • Sentiasa Mesra Alam
Selama lebih 50 tahun Shaklee menerajui dalam pergerakan alam sekitar sehingga menjadi syarikat pertama di dunia yang diiktiraf sebagai Climate Neutral bagi mengimbangi gas rumah hijau. Shaklee bertanggungjawab dalam mencipta produk yang benar-benar selamat untuk kita, rumah dan juga bumi

Shaklee & Saintis

 


Semoga Bermanfaat! :)


Daftar Ahli Shaklee Untuk Makan Sendiri Bagi Penjimatan Berganda

Dengan keberkesanan produk dan kualiti yang terjamin, Saya memerlukan Pengedar bagi setiap pelusuk negeri.

Hubungi saya, Ani Haryani 014-7222642 jika berminat untuk menjadi Pengedar Shaklee. Kehadiran Anda amatlah dialukan

Pengedar Shaklee Kuala Lumpur : Ani Haryani
sms/whatsapp : 014-7222642
fb@Instagram : LuvHaryani
Shaklee ID : 1073895

"Do What You Love"

No comments:

Post a Comment

Tahniah Untuk Adik!

Sebenarnya hari sabtu pagi subuh mendapat perkhabaran gembira dari Adik Dialah Adik yang terakhir dalam urutan Saya ada adik sepasa...